Playmobil

Naast onze expertise in LEGO artikelen, hebben we ook een groot assortiment opgebouwd wat betreft Playmobil. Laat uw kinderen complete mogelijkheden ontdekken in bijvoorbeeld de Playmobil speeltuin. De Playmobil speeltuin hebben we overigens niet alleen in de normale uitvoering maar ook in een waterpark uitvoering! Bekijk hier onze mogelijkheden met de Playmobil speeltuin.

Playmobil manege voor de paardenliefhebbers!

Voor de ware liefhebbers van paarden is er genoeg keuze voor een uitgebreide Playmobil manege. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een complete paardenranch of u houdt het simpel met alleen een ponyheide. Mocht dit nog niet genoeg zijn hebben we ook nog diverse soorten paarden om een keuze uit te maken. U kunt dus zelf bepalen welke paarden u in uw stal wilt hebben. Surf maar eens rond tussen de Playmobil manege producten.

Playmobil kasteel gezocht om uzelf in de middeleeuwen te wanen?

Een uitgebreid Playmobil kasteel assortiment laat u terug wanen in de middeleeuwen. Bescherm het Playmobil kasteel tegen de vijand of bevrijdt de prinses uit de toren. We bieden genoeg mogelijkheden om uw fantasie op de vrije loop te laten. Denk hierbij aan extra paarden (exclusief de Playmobil manege) maar natuurlijk ook aan verschillende soorten ridders. Neem een kijkje in het assortiment en bepaal zelf hoe jouw Playmobil kasteel er bij komt te staan!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »