Lego City


 

Lego wegenplaten voor verbinding in uw City

Een echte stad is natuurlijk niets zonder wegennetwerk. Wij hebben diverse Lego wegenplaten om uw Lego City compleet te maken. Zorg ervoor dat de voertuigen van de Lego politie gemakkelijk achter de boeven aankunnen of zorg dat de Lego brandweerkazerne altijd bereikbaar is. De lego wegenplaten zijn in vele richtingen verkrijgbaar. Neem eens kijkje bij ons aanbod!

lego politie om je stad te beschermen

Ons ruime aanbod aan Lego politie zorgt ervoor dat Lego City nooit onbeschermd hoeft te blijven. Kijk eens naar bijvoorbeeld het politiebureau of een van Lego politie helikopers. We hebben dus genoeg mogelijkheden om uw stad uit te bouwen. We hebben zelfs gedacht aan een schuilplaats voor de boeven! Stuur de Lego politie er op uit en zorg dat de boeven gepakt worden voordat er meer problemen worden veroorzaakt!

Lego brandweerkazerne voor de veiligheid van de bevolking

Geen enkele stad kan zonder brandweer kazerne, dus waarom zou u een Lego brandweerkazerne laten ontbreken in uw Lego City. De Lego brandweerkazerne is 3 verdiepingen hoog en zorgt voor ultiem speelplezier. Inbegrepen zijn de commandant, een piloot en uiteraard de brandweermannen zelf om de veiligheid te bewaren. Ontdek ons brandweer assortiment en neem eens een kijkje naar de Lego brandweerkazerne.


Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »