Lego Duplo


Duplo grondplaat gezocht om te beginnen met bouwen?

Duplo staat bekend als de voorloper van Lego voor de allerjongste kinderen. Gun uw kinderen de kans om hun creativiteit op jonge leeftijd al te ontdekken. Geef ze de mogelijkheid om vanaf de Duplo grondplaat een complete creatie op te bouwen. Een ideale manier om kinderen te laten ontdekken hoe fantasierijk ze kunnen zijn!

Duplo basisstenen voor het kleine creatieve brein!

Om jonge kinderen kennis te laten maken met bouwspeelgoed is duplo uiteraard ideaal. Laat ze ontdekken hoe leuk het kan zijn om hun eigen creatie te bouwen met een Duplo basisstenen pakket. Doordat ze alles in eigen hand hebben ontdekken de kinderen zelf hoe uitdagend het bouwen van diverse bouwwerken kan zijn. Kijk toe welke kunst objecten uw kleine fabriceert vanaf de duplo grondplaat met behulp van de Duplo basisstenen.

Duplo trein als compleet pakket, urenlang speelplezier verzekerd!

Wij hebben een groot aanbod aan Duplo in ons assortiment. Buiten een Duplo grondplaat en de Duplo basisstenen zijn er ook complete pakketten met ieder hun eigen thema’s. Bekijk bijvoorbeeld eens de Duplo trein collectie, een complete collectie waarbij de kinderen meteen aan de slag kunnen met spelen. De Duplo trein is voorzien van een rails en in de meer uitgebreide pakketten kunt u er zelfs voor kiezen een station er bij te nemen. Neem eens een kijkje in het assortiment en ontdek hoeveel plezier de Duplo trein kan brengen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »