• Lego Lego Friends Heartlake Supermark 41108
  • Lego Lego Friends Heartlake Supermark 41108
  • Lego Lego Friends Heartlake Supermark 41108

Lego Friends Heartlake Supermark 41108

Lego Heartlake Supermarkt kopen? ✓ Voor 17h besteld, morgen in huis ✓ Afhalen mogelijk ✓ Bestel Lego Friends heartlake Supermarkt 41108 voordelig online.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€39,99
Incl. btw

Verkoop en bezorg aan huis, vers en gezond voedsel aan iedereen in Heartlake City! Kies je verse producten in de Heartlake Supermarkt! Help Maya met het runnen van de winkel en bak elke ochtend verse koekjes om aan haar klanten te verkopen. Controleer de bestellingen die je ontvangt op de computer en bezorg ze met de scooter in heel Heartlake City. Vandaag is Mia naar de winkel gekomen -help haar met het vinden en wegen van de best uitziende groenten en neem verse bloemen, sap, melk en zelfgemaakte jam mee. Ga dan op bezoek bij Maya voor een lekkere taart en verfrissend drankje in haar appartement boven de winkel. Aan het eind van de dag, sluit dan de schattige luiken en laat Maya’s kat binnen voordat ze zich klaar maakt om te gaan slapen in haar slaapkamer op zolder.
~ Inclusief supermarkt winkel, bezorgscooter met helm, buitenbank met straatlantaarn en een bovenwoning met zolderslaapkamer! 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen