• Lego Lego City Vrachttrein 60052
  • Lego Lego City Vrachttrein 60052
  • Lego Lego City Vrachttrein 60052

Lego City Vrachttrein 60052

Lego Vrachtrein City kopen? ✓ Voor 17h besteld, morgen in huis ✓ Afhalen mogelijk ✓ Bestel Lego City Vrachtrein 60052 voordelig online.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

€169,99 €154,99

Incl. btw

Vervoer zware goederen en dieren! de hele stadrond met de oersterke Lego Vrachttrein! In deze indrukwekkende gemotoriseerde trein met infrarode afstandbediening met 8 kanalen en 7 snelheden kan bijna alles worden vervoerd. Zorg ervoor dat de lading op het juiste moment op de juiste plaats belandt, zodat alles in de stad kan blijven werken.

Maak de veewagon en de 2 vrachtwagons aan elkaar vast en trek ze rond op de baan met de sterke locomotief. Gebruik de vorkheftruck om de pallets veilig van de wagons naar de vrachtwagen over te laden. Controleer welke vracht er binnenkomt en uitgaat op het indrukwekkende vracht-treinstation. 

Hier gebruik je de beweegbareportaalkraan met haak om de zware vracht van het ene voertuig naar het andere ofnaar de grond te verplaatsen. Met alle speelfuncties en coole extra's is dit absoluut de ultieme set voor echte treinfans! 

Inclusief 4 minifiguren met accessoires: vorkheftruckbestuurder, vrachtwagenbestuurder, treinmachinist en boer. Aantal onderdelen in deze LEGO set: 888
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen